Links

Archives

MEMBRI CNCG

Procedura plata cotizatie 2022 si actualizare anuala date beneficiari reali CNCG vers.24.11.2021

Cerere organizare Competitie ACNCG

Asociatii – procura adunari generale CNCG


2021-02-23 procedura ACTUALIZARE date beneficiari reali CNCG vers.23.02.2021
2021-02-23 procedura INSCRIERE CNCG ver.23feb2021

Membrii Clubului National de Ciobanesc German sunt rugati sa transmita, conform legislatiei in vigoare, informatiile necesare pentru actualizarea datelor de identificare ale beneficiarilor reali ai C.N.C.G.

Va rugam sa listati formularul atasat, sa completati campurile necesare si sa il transmiteti conform indicatiilor, EXCLUSIV prin curier rapid (documentatia transmisa prin posta romana NU poate fi receptionata), la adresa Asociatia Clubul National de Ciobanesc German – Ilfov, Chiajna, str. Salcamilor nr.20A


actualizarea datelor de identificare pt membrii CNCG

 

 

Procedura de dobandire a calitatii de membru C.N.C.G. (art. 7 Statut C.N.C.G.) 

Dobandirea calitatii de membru C.N.C.G. are loc in conformitate cu prevederile art. 7 din Statutul C.N.C.G. si cu dispozitiile tranzitorii cuprinse in Hotararea Adunarii generale membrilor C.N.C.G. nr. 11/21.04.2018. 

In concret, pentru a deveni membru C.N.C.G. trebuie sa parcurgeti urmatorii pasi: 

  1. Cititi cu atentie Statutul clubului (disponibil in sectiunea Regulamente) si decideti daca sunteti interesat de scopurile si obiectivele clubului, de drepturile si de obligatiile care revin membrilor clubului. 
  2. In caz afirmativ, descarcati formularul cererii de dobandire a calitatii de membru si anexele 1 si 2 la acesta (atasat prezentei proceduri). 
  3. Completati OLOGRAF in mod corespunzator si semnati cererea de dobandire a calitatii de membru, inclusiv anexele 1 – 4. 
  4. Achitati taxa de inscriere (50 lei) si cotizatia anului 2020 (150 lei) NUMAI in contul bancar RO24 CECE IS01 43RO N061 0744 deschis pe numele clubului la Banca CEC Bank si apoi tipariti documentul de plata, care va constitui anexa 5 la cerere de dobandire a calitatii de membru. 
  5. Transmiteti ORIGINALUL cererii si anexele la aceasta catre Secretariatul clubului, pe urmatoarele date de contact: Asociatia Clubul National de Ciobanesc German – Ilfov, Chiajna, str. Salcamilor nr.20A, in atentia domnului Lucian Bagia, telefon 0722-358.392, NUMAI prin serviciul de curierat rapid Fan Curier, achitand taxele de expeditie. 
  6. In acord cu procedura prevazuta la art. 7 din Statut, conducerea clubului va analiza rapid oportunitatea asocierii cu dumneavoastra, urmand a fi instiintat, printr-un mesaj email, daca cererea v-a fost aprobata si ati dobandit calitatea de membru CNCG.


DOBANDIREA CALITATII DE MEMBRU CNCG