Links

Archives

MEMBRI CNCG

Rugam membrii clubului ca PANA la data 15.12.2020 inclusiv, sa procedeze la plata cotizatiei aferente anului 2021, in cuantum de 100 lei, in contul bancar RO24CECEIS0143RON0610744, CEC deschis de Asociatia Clubul Nationa de Ciobanesc German la Bank Iasi.

De asemenea, rugam membrii clubului ca in calitatea lor de beneficiari reali ai C.N.C.G. si ai A.Ch.R., sa procedeze la actualizarea datelor personale de identificare, tot PANA la data de 15.12.2020, conform procedurii disponibile aici , sau in atasamentul de mai jos.

Reamintim pe aceasta cale ca neplata cotizatiei anuale si/sau neactualizarea datelor personale de identificare PANA la data de 15.12.2020, sau plata cotizatiei anuale ori actualizarea datelor personale de identificare DUPA data de 15.12.2020, atrag pierderea DE DREPT a calitatii de membru al clubului, situatie care va genera costuri suplimentare in sarcina clubului si a A.Ch.R. din perspectiva obligatiilor legale de actualizare a datelor de identficare ale beneficiarilor reali.


2020-12-06 procedura actualizare date identificare beneficiari reali CNCG vers.06.12.2020

Membrii Clubului National de Ciobanesc German sunt rugati sa transmita, conform legislatiei in vigoare, informatiile necesare pentru actualizarea datelor de identificare ale beneficiarilor reali ai C.N.C.G.

Va rugam sa listati formularul atasat, sa completati campurile necesare si sa il transmiteti conform indicatiilor, EXCLUSIV prin curier rapid (documentatia transmisa prin posta romana NU poate fi receptionata), la adresa Asociatia Clubul National de Ciobanesc German – Ilfov, Chiajna, str. Salcamilor nr.20A


actualizarea datelor de identificare pt membrii CNCG

 

 

Procedura de dobandire a calitatii de membru C.N.C.G. (art. 7 Statut C.N.C.G.) 

Dobandirea calitatii de membru C.N.C.G. are loc in conformitate cu prevederile art. 7 din Statutul C.N.C.G. si cu dispozitiile tranzitorii cuprinse in Hotararea Adunarii generale membrilor C.N.C.G. nr. 11/21.04.2018. 

In concret, pentru a deveni membru C.N.C.G. trebuie sa parcurgeti urmatorii pasi: 

  1. Cititi cu atentie Statutul clubului (disponibil in sectiunea Regulamente) si decideti daca sunteti interesat de scopurile si obiectivele clubului, de drepturile si de obligatiile care revin membrilor clubului. 
  2. In caz afirmativ, descarcati formularul cererii de dobandire a calitatii de membru si anexele 1 si 2 la acesta (atasat prezentei proceduri). 
  3. Completati OLOGRAF in mod corespunzator si semnati cererea de dobandire a calitatii de membru, inclusiv anexele 1 – 4. 
  4. Achitati taxa de inscriere (50 lei) si cotizatia anului 2020 (150 lei) NUMAI in contul bancar RO24 CECE IS01 43RO N061 0744 deschis pe numele clubului la Banca CEC Bank si apoi tipariti documentul de plata, care va constitui anexa 5 la cerere de dobandire a calitatii de membru. 
  5. Transmiteti ORIGINALUL cererii si anexele la aceasta catre Secretariatul clubului, pe urmatoarele date de contact: Asociatia Clubul National de Ciobanesc German – Ilfov, Chiajna, str. Salcamilor nr.20A, in atentia domnului Lucian Bagia, telefon 0722-358.392, NUMAI prin serviciul de curierat rapid Fan Curier, achitand taxele de expeditie. 
  6. In acord cu procedura prevazuta la art. 7 din Statut, conducerea clubului va analiza rapid oportunitatea asocierii cu dumneavoastra, urmand a fi instiintat, printr-un mesaj email, daca cererea v-a fost aprobata si ati dobandit calitatea de membru CNCG.


DOBANDIREA CALITATII DE MEMBRU CNCG