Links

Archives

Din considerente legate de evolutia situatiei pandemice actuale si de acutizarea crizei cu care ne confruntam, si respectand recomandarea Asociaţiei Chinologice Române, pe care o consideram responsabila si coerenta, Clubul National de Ciobanesc German suspenda evenimentele chinologice programate pentru luna noiembrie.

Dincolo de dorinta noastra a tuturor de a ne continua activitatea si a ne urma pasiunea, trebuie sa adoptam o atitudine pertinenta in situatia data si sa tratam cu maxima seriozitate gravitatea crizei in care ne aflam.  Decizia se impune, pentru a preveni incalcarea oricarei reglementari si restrictionari adoptate de autoritati si pentru a evita orice risc asupra sanatatii membrilor si colaboratorilor nostri si a participantilor inscrisi.

Persoanele care au achitat taxa de inscriere pentru aceste evenimente sunt rugate sa ne contacteze la adresa de email sorstf@yahoo.com pentru a solicita restituirea taxei, comunicandu-ne datele bancare si informatiile necesare pentru rambursarea taxelor (nume, cont IBAN, CNP, adresa).ATENTIONARE: Din pacate, din considerente legate de restrictiile impuse pentru preventia imbolnavirilor cu covid19, evenimentul CNCG, EXAMEN IGP, DOMNESTI, 2020, SE VA DESFASURA FARA SPECTATORI! Prin urmare, toti participantii, la toate nivelele de examinare (tsac, BH, BgH, IGP), sunt rugati sa se prezinte neinsotiti, sau insotiti de maxim o persoana. De asemenea, la locatia evenimentului si pe toata perioada examinarilor, regulile de distantare sociala, ca si purtarea mastii de protectie sunt obligatorii! La purtarea mastii pot renunta doar conductorii aflati in examinare, dupa prezentarea la arbitru, in timpul executarii exercitiilor.


INSCRIERILE S-AU INCHEIAT
contact & info: cncg.bucuresti@gmail.com

PROGRAM:
vineri, 23.10.2020
11:00 – 15:00 antrenament
sambata, 24.10.2020
09:00 Examinare IBgH
duminica, 25.10.2020
10:00 Examinare BH
12:00 TSAC

VA AMINTIM CA, IN CONFORMITATE CU REGULAMENTUL IN VIGOARE, CONDUCTORII FEMELELOR AFLATE IN CALDURI IN ZIUA EXAMINARII TREBUIE SA COMUNICE ACEST LUCRU ORGANIZATORULUI; PENTRU ACESTEA, ACCESUL ESTE INTEZIS PE TERENUL DE EXAMINARE, INAINTEA EVENIMENTULUI; ELE VOR PARTICIPA CU ULTIMELE NUMERE DE CONCURS