Archives

Links

In urma sedintei Consiliului Director al CNCG din data de 05.12.2015, s-au hotarat urmatoarele.

1.Incepand cu anul 2016, cei care doresc sa faca Selectie in cadrul CNCG si nu sunt membrii CNCG, au obligatia sa devina membrii CNCG pana la 31.01.2016, in caz contrar nu vor putea sustine examenul de selectie.

Membrii CNCG care intre Selectie/Reselectie nu achita cotizatia pe ultimii 2 ani, perioada dintre Selectie/Reselectie, vor putea participa la Reselectie numai daca vor achita o taxa in valoare de 200 lei, cotizatia pe anul in curs, anul sustinerii Reselectiei si taxa dubla pentru sustinerea Reselectiei.

Incepand cu anul 2017, la examenul de Selectie organizat de CNCG , vor putea participa numai membrii care au cel putin 1 (un) an vechime ca membru CNCG, inainte datei de sustinere a examenului de Selectie.

2.Toti membrii CNCG  care sustin examene de lucru, (IPO),in cadrul altor asociatii sau in afara teritoriului Romaniei,au obligatia de a transmite copii dupa fisele de arbitraj , in momentul eliberarii acestora, Vicepresedintelui utilitar, dna Iulia Moldovan (cncg.bucuresti@gmail.com).

Membrii CNCG nu vor putea participa la Selectii sau expozitii CNCG, clasa munca, decat daca vor indeplinii aceasta conditie.

Membrii CNCG care sustin examene de Selectie/Reselectie, in cadrul CNCG sau in afara lui, au obligatia ca in momentul primirei fisei de selectie in original sa transmita Vicepresedintelui chinotehnic,Edmond Stecyk, copii dupa  aceste fise.

3.Pana la data de 28.02.2016, Vicepresedintele chinotehnic si cel utilitar trebuie sa transmita, in format electronic si in scris, situatia examenelor de Selectie si Lucru organizate in cadrul CNCG in anul 2015, Vicepresedintelui organizatoric CNCG

4.Pentru a venii in sprijinul membrilor sai, CNCG va propune AChR diferentierea pedigreelor pe culori.Pedigreelor produsilor care au parinti Selectionati sa fie o culoare iar restul alta culoare.

5.Pentru Campionatul CNCG 2016, Constanta, s-au propus urmatorii arbitrii:

1.Lothar Quoll

2.Helmut Buss

3.Reinhardt Meyer

4.Leonhard Schweikert

5.Nordsiek Wilhelm

6.Peter Arth

 

Vicepresedinte Organizatoric CNCG

Auneanu Stefan Sorin